AAG

Akademia e Alter-Globalizimi

Prapa

Një shënim rreth aktiviteteve tona dhe intuita

Teksti në gjuhën angleze është vijnë së shpejti...

 

Bashkë-Studiues

  • Yuka Akiyama
    vijnë së shpejti...
  • Susumu Harada
    vijnë së shpejti...
  • Yasuto Masumoto
    vijnë së shpejti...

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

PageTop